Zsalúzia

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

A reluxára hasonlít, de kívülről árnyékolja az ablakot, és a nap bármely szakában szűrt fényt enged be a helyiségbe. Könnyen és halkan működtethető.

Zsalúziával a fény és a zaj ellen

Forgalmas út mellett lakik vagy dolgozik? Körbesüti a házat a Nap, ezért állandóan éles napfény hasít a helyiségbe? Ez a két, hétköznapokat igencsak megkeserítő probléma könnyen és elegánsan kiküszöbölhető azzal, ha zsalúziát szereltet az ablakokra. Ígérjük, hogy így halkabb lesz az utca zúgása, és kevesebb por kerül a helyiségbe!

Elegánsan, távirányítóval is működtetheti!

Kézi forgatókarral vagy motorral szereljük fel, így belülről, pillanatok alatt kellő fényviszonyokat teremthet prezentációjához vagy egy délutáni családi mozizáshoz. Különösen elegáns megoldás üzleti partnerek előtt: Ön csak megnyom egy gombot, és a zsalúzia önműködően beállítja a kívánt árnyékolást, így nem szakítja meg a tárgyalást függönyök húzkodása vagy a reluxa tekergetése. És mindezt igen halkan teszi!

A zsalúzia magától beállít mindent, hozzá sem kell nyúlnia!

A zsalúzia másik nagy ereje a programozhatóságban rejlik: Önnek egyszer kell beállítania a lamellák működését, és az ezután magától, minden nap gondoskodik a megfelelő árnyékolásról – az Ön távollétében is! Mivel ellátható szél- és fényérzékelővel is, képes reagálni a környezetére, alkalmazkodva a kinti időjárási viszonyokhoz. Ezért még az épületet esetleg megfigyelő betörők sem lehetnek biztosak abban, hogy üres-e a kiszemelt célpont.

Zsalúzia: a masszív és ellenálló árnyékolás

Kinézetre és működésre a reluxára hasonlít: ugyanúgy vízszintes lamellákból áll, amelyek szöge állítható. A zsalúziát azonban nem az ablakon belülre, hanem általában kívülre szereljük; anyaga sokkal erősebb a hagyományos reluxánál, így az időjárás viszontagságainak is kiválóan ellenáll. Lamellái igen szélesek, bármilyen szögben lehet azokat állítani, így napszaktól függetlenül kellemes, szórt fényt engedhetünk a helyiségbe, könnyen kiszűrhető vele a vakítóan betűző napfény.
Karbantartást gyakorlatilag nem igényel, hiszen rendkívül időtálló berendezésről van szó. Színe nem fakul meg, hagyományos módon tisztítható, semmilyen speciális vegyszerre nincs szükség.

Zsalúzia passzívházba is!

Irodaépületek kedvelt árnyékolási megoldása, de egyre népszerűbb családi házak, lakások esetén is.
Új épületeknél falba süllyesztjük, utólag beépítve pedig külső védőtokot szerelünk az ablak fölé. Jó hír, hogy motoros zsalúzia passzívházra (illetve A++ kategóriás épületre) is szerelhető, mivel nem okoz hőhidat!

Zsalúzia galéria

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu