Roletta

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

A roletta egy olyan egyszerű, könnyedén működtethető, de hatékony eszköz, amellyel pillanatok alatt kizárhatja a betűző napfényt vagy a kíváncsi tekinteteket.

Ha egyszerű, de hatékony árnyékolásra van szüksége, bátran ajánljuk Önnek a sokféle színben kapható vászonrolettákat. Rugóval vagy gyöngylánccal működtethető, és különösen azért jó választás, mert bárhol megállítható – azaz könnyen szabályozhatja a helyiségbe beáradó fény mennyiségét.

Gazdag színválasztéka miatt egy-egy szoba dísze is lehet az ablakokon lévő, vászon anyagú roletta.

Tetőtéri ablakokra különösen jó megoldás a roletta!

Ha betűz a Nap a gyerekszobába, egyetlen mozdulattal kellemes félhomályt varázsolhat! Rolettával még az sem gond, ha az ablak magasan van, ugyanis a lelógó zsinórral vagy pálcával kézreesik a használata. Sőt, motorral is felszerelhető, amely még kényelmesebb mozgatási lehetőséget nyújt – a nagyobb méretű rolettákat elektronikusan is érdemes működtetni.

A tetőtéri ablakra szerelt roletták külső oldalát még egy fény- és hővisszaverő bevonattal is ellátjuk, ami lassítja a helyiség felmelegedését a nyári hőségben – így nem csak árnyékolónak kiváló!

Roletta választható kivitelben

Létezik fényáteresztő és teljesen sötétítő jellegű kivitelben – Ön választhatja meg, hogy a vászonrolóval általában szűrni szeretné a betűző napfényt vagy pedig teljes sötétséget szeretne létrehozni vele a helyiségben.

A roletta hosszú távú megoldást nyújt

Karbantartást nem igényel, de azt tudni kell, hogy beltéri használatra tervezett eszköz, így szabadban történő elhelyezését (például tornácok, ablakok külső árnyékolását) nem ajánljuk.

Roletta galéria

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu