Szúnyogháló

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Elege van a szobában kergetőző legyekből, az éjjeli pihenést folyton megzavaró szúnyogokból? Allergiás a tavaszt elárasztó nyárfapihékre? Mindháromra egyszerű és olcsó megoldást nyújt a szúnyogháló.

Bármilyen ablaktípusra van megoldásunk, és kínálunk elhúzható szúnyoghálókat is, amelyek esztétikus tokokba, síneken húzódnak vissza. Attól sem kell tartania, hogy megbomlik a szövete, és a rajta tátongó lyukakat előbb-utóbb megtalálják az élelmes rovarok: szúnyoghálóink időtálló, üvegszálas anyagból készülnek, és minden oldalon pontosan illesztjük azokat a keretbe. Ráadásul nem csak ablakra, hanem redőnyre vagy ajtóra is szerelhetőek, így egész nyáron járhat a levegő a lakásban!

Az esztétikus megjelenést a háló és a keretek épülethez alkalmazkodó színvilágával biztosítjuk, illetve természetesen Megrendelőink választhatják ki a kívánt festést.

Szúnyogháló galéria

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu