Szalagfüggöny

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Elforgatható lamellái segítségével könnyen szabályozhatjuk vele a beáradó fény mennyiségét – nem kell elhúzni a függönyt, ami különösen irodai környezetben nagy előny!

Árnyékolás függönyhúzogatás nélkül

Népszerű megoldás irodákban, lakásokban a hagyományos függöny helyett, vagy térelválasztóként. Elforgatható lamellái miatt könnyen szabályozhatjuk a beáradó fény mennyiségét – nem kell elhúzni a függönyt, ami különösen irodai környezetben nagy előny! Természetesen ha ablakot szeretnénk nyitni, vagy a lehető legtöbb fényt beengedni, a szalagfüggöny teljes mértékben elhúzható valamelyik oldala felé (ennek iránya a szalagfüggöny felszerelésétől, annak környezetétől függ).

Verhetetlen az irodai árnyékolásban

Strapabíró, könnyen tisztán tartható és szabályozható – kell ennél több? Nem kell többé hosszú perceket töltenie a megfelelő fényviszonyok beállításával, nyugodtan koncentrálhat a prezentációra. Sőt, a motorral működő szalagfüggöny egyetlen gombnyomással irányítható, így ott is pillanatok alatt félhomályt vagy sötétet varázsolhat, ahol az ablak megközelítése nehézségekbe ütközik – legyen az raktár vagy egy székekkel telezsúfolt előadóterem.

Megoldás a fürdőszoba ablakára – szalagfüggöny!

Gondban volt, hogy mivel árnyékolja a fürdőszobát, vagy őrizze meg annak intim jellegét? A szalagfüggöny kiváló megoldást nyújt erre a problémára, mert jól bírja a hőingadozást és a nedves környezetet. Ráadásul könnyen szabályozhatja is a lamellák állását, így fenti, magasan lévő fürdőszobai ablakok esetén is jó választás!

Hová érdemes szalagfüggönyt telepíteni?

Hagyományos függönyök helyett, illetve térelválasztóként is kedvelt megoldás irodákban, de akár otthon is. Ferde (például tetőtéri) ablakra is szerelhető! Lényeges viszont, hogy a szalagfüggöny nem tolerálja jól a szelet, ezért kizárólag beltéri használatra ajánljuk.

nyhén nedves szivaccsal takarítható, de nagyon régi vagy koszos lamellák esetén néha gazdaságosabb, ha újra cseréli azokat.

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu