Redőny

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Korszerű alumínium és műanyagrendőnyeink nem csak árnyékolnak és hangszigetelnek, hanem használatukkal még a gázszámlája is alacsonyabb lehet!

További előnyük, hogy minden típusú ablakra szerelhetőek, és rengeteg színben elérhetőek, hogy tökéletesen harmonizáljon a vakolattal vagy az ablakkerettel.
A redőny készülhet alumíniumból és műanyagból.

Az alumíniumredőny előnyei

Rendkívül tartós! Mint neve is mutatja, teljes egészében alumíniumból készül, ezért nagyon tartós eszköz – sokáig nem lesz gondja vele! Remek hőszigetelő, télen a meleget bent, nyáron pedig kint tartja, és olyan masszív, hogy még a betörők dolgát is megnehezíti. Egyes alumíniumredőnyöket kiegészíthetünk feltolásgátló szerkezettel is, ami azt akadályozza meg, hogy a leengedett redőnyt valaki kívülről feltolhassa.

Távirányító és szabályozó

Távirányító és szabályozó

Redőny motorral? Igen!
Az alumíniumredőny kézzel is könnyen mozgatható, de természetesen kínálunk motorral, akár távirányítóval vezérelt, vagy programozhatóan működő változatokat is. Utóbbiak tökéletesen szolgálják az Ön kényelmét, hiszen az előre beállított állások a nap minden szakában a legoptimálisabb fényviszonyokat garantálják a helyiségben, emellett az üres ingatlanokra pályázó betörőket is távol tarthatják azzal, hogy azt a képet mutatják, hogy a tulajdonos otthon tartózkodik.

Bárhova felszerelhető

Bárhova felszerelhető

Alumíniumredőnyt bárhová
Az A&B Árnyékolástechnika által forgalmazott redőnyök kefés betétekkel rendelkeznek, ezért mozgatásuk halk, és a szél sem tudja zörgetni a léceket, amelyek leengedett állapotban teljes sötétséget biztosítanak. Ha elöregedett, belső tokos redőnye van, kérje cseréjét alumíniumredőnyre, mert megéri! Szinte bármilyen ablaktípusra fel tudjuk szerelni, beleértve ebbe a hagyományos házgyári ablakokat valamint a könnyűszerkezetes házak, az emeleti panellakások ablakait is. Tetőtéri, illetve szokatlan alakú ablak sem akadály.

Műanyagredőny: a legnépszerűbb

Külső tokos műanyagredőny

Műanyagredőny

Műanyagredőny

A legkedveltebb, legkeresettebb redőnyfajtánk. Ára kedvező, pillanatok alatt bárhová fel tudjuk szerelni, és jó hőszigetelést biztosít a kiváló árnyékolás mellett. Gazdag színválasztékából biztosan megtalálja azt az árnyalatot, amilyet szeretne! A külső tokos műanyagredőny gurtnival, belülről működtethető, és kefés betétének köszönhetően még a legkeményebb szél sem fogja Önt felébreszteni az éjszaka közepén!

Új házakra vakolható tokot
Ha új házat épít, elsősorban a vakolható tokos műanyagredőnyt ajánljuk, amely szerkezetét a falba rejtheti, így ingatlana még esztétikusabb és harmonikusabb megjelenést nyújthat.

Belső tokos műanyagredőny

Tokszerkezete a falban található, így az még belülről sem látszik. Új telepítésnél vagy meglévő tokszerkezet esetén akár az egész redőnyt ki tudjuk cserélni újra, korszerűbbre!

Műanyagredőny motorral is!
Természetesen a műanyagredőnyt is kérheti motorral, amely megkíméli Önt a gurtnihúzogatástól, és a programozható elektronikának köszönhetően élvezheti az önműködő mechanika minden előnyét.

Redőny szúnyoghálóval

Szúnyoghálóval

Kombinálja a redőnyöket szúnyoghálóval!

Mindkét redőnytípust érdemes szúnyoghálóval is kombinálni. A szúnyogháló beépíthető a redőnytokba, így nem foglal el még több helyet, de – ahogyan ez a bal oldali képen is jól látszik – természetesen a redőnytől függetlenül, önmagában is működtethető!

Mekkora felfordulásra számítsak?

Az előzetes felmérést követően már a méretre vágott redőnnyel térünk vissza Önhöz, így minimális szereléssel jár a beépítés – nem kell óriási felfordulásra, piszokra számítania!

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu