Árnyékolás: kinek és miért?

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Egy jó ház, lakás vagy iroda nem létezhet valamilyen fajta árnyékolás nélkül. A klasszikus függöny nem mindenre elég: gondoljunk csak a hőszigetelésre, a kellemetlenkedő rovarok távol tartására, vagy akár egy egész erkély beárnyékolására. A jól felszerelt, minőségi árnyékoló berendezések egy ingatlan értékét és használhatóságát rendkívüli mértékben megnövelik.

A jó árnyékolás ugyanis nem csak a fényt szűri meg, hanem adott esetben hang- és hőszigetel is, Ön könnyen és hatékonyan mozgathatja, állíthatja, automatizálhatja – és szinte minden fajta ablakra felszerelhető. Nem mindegy az sem, az árnyékoló berendezés hogyan mutat a többi berendezési tárgy mellett, és hogyan tűri az időjárás viszontagságait – sőt, egyes darabok még otthona vagy irodája biztonsági elemei is lehetnek.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk, mivel árnyékolhatja otthonát vagy munkahelyét – ígérjük, megtaláljuk azt a megoldást, amire szüksége van!

Redőnnyel a sötétért és hőszigetelésért

Műanyag- és alumíniumredőnyeink nemcsak sötétet vagy kellemes félhomályt teremtenek a helyiségben, hanem a hőszigetelésből is kiveszik a részüket. Sőt, a feltolás elleni védelemmel ellátott masszív redőnyeink még azt is képesek megakadályozni, hogy valaki kívülről bejusson a lakásba!

Ha kíváncsi arra, hogy milyen egyéb előnyöket kínálnak a redőnyök, itt további információt talál.

Roletta: a hatékony és divatos árnyékoló

Függöny helyett jó megoldás a vászonroletta is, amit egyetlen mozdulattal bármilyen állásra lehúzhat az ablak elé, kizárva ezzel az élesen betűző napfényt vagy a kíváncsiskodó tekinteteket. Tetőtéri ablakokra is kiváló megoldás!

Miért és hova ajánljuk a vászonrolettát? Itt megtudhatja!

Teraszok, kirakatok és erkélyek árnyékolásában verhetetlen a napellenző!

Gondtalan pihenés a teraszon? Fedél és hűvös árnyék biztosítása az Ön kirakatát szemrevételezőknek vagy étterme vendégeinek? A jó napellenző még ennél is többet tud: szél- és fényérzékelése miatt megvédi magát a szélsőséges időjárástól, ráadásul programozható állásainak köszönhetően előre beállíthatja az árnyékolást.

Tudjon meg többet a napellenzőről!

Reluxa, a kényelmes és elegáns sötétítő

Csak teker egyet, és máris kiszűrte a kellemetlenül betűző napfényt! Kell ennél hatékonyabb megoldás? Könnyen tisztán tartható, le- és felszerelhető egyetlen csavarhúzóval.

A reluxának emellett még számos más előnye van. Hogy melyek ezek, itt megtudhatja.

Zsalúzia, az időjárással dacoló árnyékoló eszköz

Otthonát vagy irodáját körbesüti a Nap, esetleg az zajos utcasarkon van? Kiváló megoldás a zsalúzia, ami egy rendkívül időtálló, külsőleg elhelyezett lamellás árnyékoló. Működtesse belülről egyetlen tekeréssel, vagy programozza be előre, és aztán rá sem kell néznie – a zsalúzia hatékonyan gondoskodik a megfelelő fényszigetelésről, de emellett megszűri a helyiségbe bejutó port és zajt is.

Cikkünkből megismerheti a zsalúzia minden előnyét!

Redőnykapu a nehézkes és nyikorgó garázskapu helyett

Elege van a nehéz, merev garázskapuból? Állandóan olajoznia kell a panaszkodó szomszédok miatt? Könnyű, ugyanakkor masszív lamellákból álló redőnykapuink széles választéka nyújt megoldást ezekre a problémákra – sőt mi több, kérhet ezekre ablakot, szereltethet rá ajtót is – a választható színek száma pedig szinte végtelen!

Kíváncsi arra, mi mindent tud egy jó redőnykapu?

Szúnyogháló: megoldás a rovarinváziós napokra

Egész nap szellőztethet, éjjel sem sivítanak el a füle mellett a nyughatatlan szúnyogok. A rovarháló nyáron a rovarok, tavasszal a mindenfelé szálldosó nyárfapihék bejutását akadályozza meg. Szerelhető ajtóra-ablakra, és megsúgjuk: a jó szúnyogháló tartós, nem szakad ki!

Ha szeretne megszabadulni a házban kergetőző legyektől, kattintson ide!

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu