Reluxa

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Hatékony védelem a betűző napfény ellen: elég egyetlen mozdulat, és a nehéz függönyök húzogatása helyett egyetlen tekeréssel úgy szűrheti meg a fényt, hogy a helyiség kellően világos marad.

Ön szabályozhatja a fényt!

Fényszabályozás reluxával

Fényszabályozás reluxával

Nem szereti húzogatni a nehéz sötétítő függönyöket? Amint egy kicsit behúzza, már villanyt kell kapcsolnia a szobában? Erre a problémára remek megoldás a reluxa, amely kis, egymás alatt elhelyezkedő, 16-25 mm széles alumíniumlemezekből áll. Ezeknek állítható a szöge, így könnyedén, egyetlen mozdulattal szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét. Természetesen fel is húzható egy strapabíró zsinór segítségével, akár egy redőny. Rengeteg lakás és iroda árnyékolását oldották már meg hatékonyan reluxával.

Egyszerűen szerelhető – akár le is veheti!

Bovdenes megoldás esetén még az ablakkeretre sem kell alkatrészt szerelni, a reluxát ugyanis a függönykarnisba rögzítjük. Szerelése egyszerű, ha télre nem szeretné az ablakon hagyni, egy csavarhúzóval levehető!

A reluxa teljesen fel is húzható

A reluxa teljesen fel is húzható

A reluxa tisztán tartása gyerekjáték

puha ronggyal érdemes letörölgetni, ha nedves eszközt használ, akkor érdemes a művelet után teljesen kinyitni a reluxát a lamellák száradásáig. Természetesen le is veheti azt egy áztatás erejéig az ablakról, azonban szárítani már visszaszerelt, kinyitott állapotban érdemes.

Mennyire tartós a reluxa?

Ha körültekintően, rendeltetésének megfelelően működteti a reluxát, sokáig hatékony árnyékolója lehet. A lamellák színtartása kiváló, és kifejezetten nagy hőnek is ellenállnak, így nem kell attól tartani, hogy a napsugarak kiszárítják vagy meghajlítják az alumínium lamellákat. A zsinórját viszont használattól függően, 3-5 évente nem árt cserélni.

Hová szerelhető reluxa?

Reluxa minden fajta ablakra, akár tetőtérire is szerelhető, de utóbbira nem hatékony megoldás, mert a lamellák állásszöge miatt a ferde felületre helyezett reluxa nem tudja kellően kiszűrni a fényt. Tetőtéri ablakra válasszon inkább a sokféle színben kapható vászonrolettáink közül!

Csak beltéri használatra ajánljuk a reluxát, ha külső megoldásban gondolkodik, akkor az Ön számára a hasonló elven működő, de ellenállóbb zsalúzia lesz a megfelelő választás.

Reluxa galéria

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu