Redőnykapu

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Könnyedén felhúzható, mégis masszív garázsajtó, ami halkan működik? Nehéz fémkapuk csikorgó emelgetése helyett válassza a redőnykaput, amelyet autójából, távirányítóval is nyithat-zárhat!

Készülhet tokkal vagy anélkül, igen széles körben használható megoldás. Működése a jól ismert redőnyéhez hasonló, ezért felnyitás után sem foglalja el a garázs mennyezetét. A kiváló minőségű alumíniumot szinte bármilyen színűre tudjuk festeni, hogy harmonikusan illeszkedjen az épület már meglévő színvilágához. Nagy teljesítményű motorja távirányítóval, kulccsal vagy gombbal üzemeltethető, de minden esetben manuálisan, kurblival is mozgatható, ami egy áramkimaradás esetén jól jöhet.

A redőnykapu lehet teljesen zárt, de szellőző vagy üveges is – sokféle megoldás közül választhatja ki az Önnek megfelelőt!

Redőnykapu galéria

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu