Napellenző

A&B Árnyékolástechnika  |  Megoldásaink  |  Ajándék helyszíni szaktanácsadás »

Napfényvédett és esőmentes pihenésre vágyik a teraszon vagy az erkélyen? Ezt biztosítja a napellenző, de emellett további előnyöket is kínál.

A maximális kényelem szolgálatában

Akkora részét árnyékolja be a terasznak, ahogyan azt Ön csak szeretné, ráadásul ezt akár a nyugágyból is megteheti! Motoros kivitelben is kérheti a napellenzőt, így gombnyomással vagy távirányítóval is irányíthatja – sőt, az előre programozható fázisok miatt akár el is szenderedhet, nem fog tűző napon ébredni, a halkan működő motor pedig biztosan nem zavarja sem Önt, sem a zajokra mindig oly’ érzékeny szomszédokat.
Különösen praktikusak azok a napellenzők, amelyek billenthetőek – így a késő délutáni, oldalról betűző napsugarakat is képesek hatástalanítani! A széléről szinte tetszőleges mélységig, redőnyszerűen leengedhető ponyva valóságos nyári kuckót képes varázsolni a teraszból, hogy semmi se zavarhassa meg a szabadtéri pihenést.

Akár utólag is tudjuk motorizálni!

Ha esetleg már van Önnek kézi hajtású napellenzője, jó ha tudja: utólag is tudjuk motorizálni! Kifejezetten ajánljuk 5 méternél hosszabb, kézzel már nehézkesebben mozgatható árnyékolókhoz. Rendszeres karbantartást a motor nem igényel, elég összekötni egy 230 V-os hálózati áramforrással, és megbízhatóan működik. Általánosságban elmondható, hogy az általunk forgalmazott berendezések 170-270 W közötti fogyasztásúak, és egy esetleges áramszünet esetén a kézi, tekerős megoldással még mindig mozgathatja a napellenzőt.

A jó napellenző meg tudja védeni magát

Nem kell aggódnia, ha távollétében hirtelen rossz idő kerekedik, mert a szél- és fényérzékelővel ellátott napellenzők megvédik magukat az időjárás viszontagságaitól. A fényérzékelős megoldás a házat/lakást megfigyelő betörőket is megtévesztheti, mivel az önmagát szabályozó és fényviszonokra reagáló szerkezet azt a látszatot kelti, mintha Ön otthon tartózkodna és működtetné a napellenzőt.

Hova ajánljuk a napellenzőt?

A családi házak erkélyei és teraszai mellett a napellenzők kiváló megoldást nyújtanak éttermek és egyéb vendéglátó egységek kerthelyiségeinél, de szintén hasznosak lehetnek üzletek kirakatainál is. Ha problémája adódott már abból, hogy a Nap az üvegen keresztül állandóan felmelegítette a portékát, vagy a kíváncsiskodókat elűzte a visszatükröződő fény, napellenző használatával mindkét kellemetlenséget kiküszöbölheti – arról nem is beszélve, hogy egy meleg nyári napon sokan éppen az Ön kirakata előtt hűsölhetnek egyet, miközben szemügyre veszik annak tartalmát.

Kiülős vendéglőknek, boltosoknak kifejezetten ajánljuk!

Vendéglátósok is igen nagy hasznát vehetik a kinti asztalok fölé kihúzható napellenzőnek, hiszen nem csak a dülöngélő napernyők válthatóak ki vele, de eső ellen is remek védelmet nyújt. A nyári záporok elől aláfutó vendégek pedig Önnél ihatnak meg egy frissítőt, míg a szomszédos, árnyékoló nélküli kávézóból kénytelenek elmenekülni.

Öt év garancia!

A napernyő motorjára öt teljes év garanciát vállalunk, az osztrák SATLER ponyvák pedig UV-állók (tehát nem fakítja ki azokat a napfény), és gombásodás elleni védelemmel is el vannak látva. Rengeteg féle színre festhetőek, így hasznosságuk mellett exkluzív díszei is lehetnek bármilyen épületnek.

Napellenző galéria

Szaktanácsadás ajándékba!

Díjmentesen felmérjük igényeit az ország bármely településén, és ingyenes szaktanácsadásunk révén biztos lehet abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást választja!

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket! Ingyen mérjük fel az Ön lakását vagy irodáját, és a helyszínen adunk árajánlatot a kért munka elvégzésére. A személyes találkozón minden kötelezettségtől mentesen ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk - használja ki!

Rólunk mondták

Tétényi Júlia
„Kiváló munkát végeztek, nem egyszer hívtuk őket ismét!”


dr. Dévényi Zsolt
„Őket választottuk és meg vagyunk elégedve. Nem könnyű egy ekkora irodaházat beárnyékolni.”


Bor Géza
„Egyszerűen zseniális: Minden szolgáltatásukkal elégedett vagyok és hangsúlyoznám: gyors és hatékony!”

 

Megoldásaink

 

Redőny

 

Napellenző

 

Szalagfüggöny

 

Szúnyogháló

 

Zsalúzia

 

Redőnykapu